Татарське печиво БАРМАК з горіховою начинкою

Як зробити Татарське печиво БАРМАК з горіховою начинкою рецепт простий. Ніжне, просто тане в роті пісочне тісто на сметані і соковита начинка з волоських горіхів! Це дуже смачно!🔥 Вдале поєднання пісочного тіста прісного і солоденькою соковитою начинки! 😋👌 Таке ніжне печиво не купити в магазині, тільки в пекарні з домашньою випічкою, ви можете приготувати його вдома, готується дуже просто, горіхи можна будь-які!

Інгредієнти

Для тесту:
500 г борошна
250 г 20% сметани
1/3 год л соди
1/3 год л солі
180 г вершкового масла

Для начинки:
150 г чищених волоських горіхів
150 г цукру
40 г слив масла
Ванілін за бажанням
Цукрова пудра для обсипання

Татарське печиво БАРМАК з горіховою начинкою покроковий рецепт

1. В чашу викласти просіяне борошно, сіль і порізане на шматочки охолоджене вершкове масло (не крижане!), руками або міксером з насадкою “лопатка” зробити олійно-борошняну крихту. В крихту, додати соду і сметану, замісити м’яке і еластичне тісто. Тісто розділити на 3 частини, кожну загорнути в харчову плівку і поки готуєте начинку, прибрати в холодильник, додатковий час на охолодження не нужно.
2. Готуємо начинку. Волоські чищені горіхи подрібнити блендером або в м’ясорубці в крихту, додати цукор і тепле розтоплене масло, перемішати. 1 частину тіста розкачати між двома листами пергаменту як можна тонко, нарізати на сегменти, приблизно 10×10 см, покласти в середину кожного квадрата 1 год л з гіркою начинки, розподілити по всій площі квадрата і руками або ложкою трохи закатати начинку в тісто і скачати в рулет.

3. Рулетики викласти на деко з пергаментом і випікати при 180 С 20-25 хв до злегка легкого рум’янцю, не перепеките печиво, воно повинно залишитися м’яким і ніжним.Ще тепле печиво посипати цукровою пудрой.