Тістечка Їжачки з бісквіту зі згущеним молоком і горіхами простий рецепт.
Інгредієнти
Для тесту:
8-яєц великих
300гр-борошна
150гр-цукру
1-ч/л розпушувача
3-год/л какао
Для крему:
200гр. злив масло
150мл згущеного молока
100мл вар. згущенки
100гр подрібнених горіхів
Для просочення:
2ст/л молока
1ч/л сах.пудри
1ч/л коньяку (можна без)
Тістечка Їжачки з бісквіту зі згущеним молоком і горіхами покроковий рецепт
1. Яйця гарненько збити до пишної маси, поступово додаючи цукор, збиваємо до повного розчинення цукру. (15 хв). Додаємо в кілька етапів борошно і розпушувач акуратно помішуючи венчиком.
2. Противний змащуємо маслом і застеляємо пергаментом вливаємо частину тіста і відправляємо випікатися в заздалегідь розігріту духовку на 20 хв при 180.з В іншу частину тіста додаємо какао акуратно перемішуємо і так-ж выпекаем.
3. Даємо коржам охолонути вирізаємо по формі у мене (кругла) просочуємо, змащуємо кремом, і украшаем.
4. Відправляємо в холодильник на одну годину після даємо простояти в кімнатній температурі близько години обов’язково накривши фольгой.
Відео рецепт 👇