Томатний суп з креветками на білому вині

Як зробити Томатний суп з креветками на білому вині рецепт простий. Незважаючи на простий склад, суп виходить дуже смачний.

Інгредієнти

Креветки – 250 гр.
Картопля – 2 шт.
Цибуля – 1 шт.
Часник – 2 зубчики
Біле вино – 150 мл
Томатний соус – 250 гр.
Олію слив. – 40 гр.
Борошно – 1 ст. л.
Петрушка свіжа.
Базилік, орегано
Сіль, перець чорний
Цукор – щіпка
Олію раст. – для обсмажування

Томатний суп з креветками на білому вині покроковий рецепт

1. Очищені креветки обсмажити на раст. олії 3-4 хв. (Використовуйте каструлю, в якій можна обсмажувати). Викласти на тарілку. Цибулю і часник нарізати і обсмажити до золотистого кольору там же.

2. Влити вино, випарувати на 50%. Додати томатний соус, вершкове масло. Додати картоплю, влити воду, так, щоб покрила овочі. Варити до готовності картоплі. Борошно розчинити в 1 склянці води і додати також до овощам.

3. При бажанні додати ще води. Додати сіль, перець, спеції і цукор. Варити 5 хвилин, накривши кришкою. Подавати, посипавши петрушкой.

Відео рецепт 👇