Торт чізкейк орео з сирним сиром

Мене цей чізкейк таки змусив посміхнутися, коли я отримувала захоплені компліменти від сім’ї. Але вдруге 😁 Як зробити Торт чізкейк орео з сирним сиром рецепт простий.
Що я змінила:
✔️кількість печива в начинці : так воно перестало перебивати смак вершків і ванілі, і чіз набув більш яскраво виражений смак. А не тільки солодко – солодко ( пусто, як сказала одна з моїх передплатниць).
✔️основу з печива змішала з класикою з маслом: так вона залишилася текстуру. З вершками варіант усім нагадав пластилін тістечко картоплю 🙊.
✔️свіжі ягоди — як імбир для ролів, освіжають і не дають чизу «приїстися».
✔️ну і звичайно желатин для «простих смертних».

Інгредієнти

діаметр форми 16 см

Печива Орео: упаковка 228 гр (24 шт)
Масло вершкове: 35 гр
Желатин dr. Oetker: 12 гр
Молоко: 100 гр
Вершки жирні для збивання: 250 гр
Сир сирний: 400 гр
натуральна Ваніль: 1 стручок
Цукор дрібний або цукрова пудра: 140 гр

Торт чізкейк орео з сирним сиром покроковий рецепт

1. Розділити 12 штук навпіл, зчистити з них начинку (в нагоді потім) Саме печиво подрібнити і змішати з розтопленим вершковим маслом до мокрої крихти, яку можна утрамбувати. Вирізати з пергаменту коло 16 см, вкласти в роз’ємну форму з ацетатної плівкою і зробити підстава чізкейку з крихти без бортиків. Мені було зручніше спочатку без форми розподілити крихту, а потім надіти кільце, прокласти форму ацетатної плівкою і підрівняти основу під форму. Основу прибрати в холодильник на 30 хвилин. Жирні вершки збити з цукром і насінням ванілі до м’яких пиков.
2. Розігріти молоко 100 грамів до активного пара (можна додати стручки ванілі), але не кипіння, вилити в широку чашку на порошок желатину і енергійно розмішати віночком до повного розчинення. Відкласти в чашку з желатином 2 столові ложки збитих вершків і знову енергійно розмішати: так желатин краще потім розчиниться в сирному шарі. Додати желатинову суміш в основну масу вершків, перемішати на середніх оборотах міксера;

3. Ввести сирний сир і счищенную з печива начинку, перемішати на середніх оборотах міксера до об’єднання. Розкришити 6 шт печива на шматочки, вмішати в сирну базу. Дістати основу з холодильника, викласти на неї лопаткою сирну базу, розрівняти і поставити в холодильник на 6 годин. Зняти форму і прикрасити рештою 6 печивом за смаком( я прикрасила і бортики і верхівку, половинками і цілими печивом)