Торт Медовик з лимонним курдом і сметанним кремом

Як зробити смачний Торт Медовик з лимонним курдом і сметанним кремом! 👍🏻🎂🍰 Приголомшливо смачний торт!💣💥🔥

Інгредієнти

Коржі:
✅Борошно-450 г
✅ Вершкове масло-100 г
✅Мед-100 р
✅Цукор-150 г
✅Яйця-2 шт.
✅Сода-1 ч. л.
✅Дрібка солі

Апельсиновий курд:
✅ Апельсиновий сік-60 мл
✅ Цедра одного апельсина
✅Цукор-50 г
✅ Вершкове масло-40 г
✅Крохмаль кукурудзяний-1 ч. л.
✅Яйце-1
✅Жовток-1

Крем:
✅Сметана отвешенная-800 р
✅Цукрова пудра-160 г

Торт Медовик з лимонним курдом і сметанним кремом покроковий рецепт

1. Для коржів з’єднати яйця, цукор, щіпку солі, перемішати. Додати мед, вершкове масло, поставити на парову баню і довести суміш до розчинення. Додати соду і тримати на паровій бані, постійно помішуючи хвилин 18 до карамельного кольору. В два етапи додати борошно і замісити тесто.

2. Розділити на вісім частин. Кожну частину тонко розкачати в круг діаметром 22 див. Наколоти виделкою і випікати при температурі 190 -200° до золотистого кольору. ⠀ Для курда з’єднати яйце, жовток, цукор. Перемішати. Додати крохмаль і знову перемішати. Додати цедру, сік, вершкове масло і на середньому вогні заварити крем.

3. боки торта залишками крему і обсипати крихтою. ⠀ Приємного вам чаювання!

4. Перетерти через сито. Накрити харчовою плівкою ,в контакт, остудити і прибрати в холодильник. ⠀ Для крему сметану додати цукрову пудру і збити. Зібрати торт, перемазуючи коржі кремом. На 3 і 6 корж з кондитерського мішка нанести апельсиновий курд. ⠀ Підрівняти