Торт Медовик з вареним згущеним молоком і горіховим шаром 🌿 Починаємо серію антикризових рецептів!
Інгредієнти
медові Коржі:
Мед – 50 г
Цукор – 60 г
Масло вершкове – 50 г
Яйце – 50 г (1 шт С1)
Сода – 2 р
Борошно пшеничне – 190 р
+
Килимки для випікання
Крем:
Варена згущене молоко – 300 г
Вершки 33% – 300 г
Торт Медовик з вареним згущеним молоком і горіховим шаром покроковий рецепт
1. медові Коржі:
Мед, цукор, масло і соду нагріти на повільному вогні до карамельного кольору. Охолодити масу до 80°С, ввести яйце при активному помішуванні. Додати борошно і швидко замісити тісто. Прибрати в холодильник мінімум на 1 годину.
Мед, цукор, масло і соду нагріти на повільному вогні до карамельного кольору. Охолодити масу до 80°С, ввести яйце при активному помішуванні. Додати борошно і швидко замісити тісто. Прибрати в холодильник мінімум на 1 годину.
Розкачати і вирізати кільцем коржі. Випікати при температурі 200°С 3 хвилини. Дістати з духовки і відразу скласти коржі один на одного. Два коржа залишити для крошки.
2. Крем:
Збити згущене молоко з вершками до тягучою консистенції. Обидва продукти мають бути холодными.
Збити згущене молоко з вершками до тягучою консистенції. Обидва продукти мають бути холодными.
3. Збірка:
Збирати в кільці з ацетатної стрічкою. Два коржі промазати сумішшю згущеного молока з арахісом. Далі зібрати торт, чергуючи крем і корж шар за шаром. Прибрати торт для стабілізації на 8-12 годин. Обсипати крихтою і декорувати за желанию.
Збирати в кільці з ацетатної стрічкою. Два коржі промазати сумішшю згущеного молока з арахісом. Далі зібрати торт, чергуючи крем і корж шар за шаром. Прибрати торт для стабілізації на 8-12 годин. Обсипати крихтою і декорувати за желанию.
Відео рецепт 👇