Торт Медовик зі шпинатом зі сметанним кремом рецепт простий.
Інгредієнти
Тісто :
5яиц, 250гр цукру, 4 ст л меду з гіркою, масло 150гр, дрібка солі і 1ч.л соди з гіркою, шпинат 150гр
Крем :
Сметана 25% – 600гр
Цукрова пудра 80-100гр
Ваніль
(За бажанням можна додати ягоди)
Даємо постояти тортику 3/4 години!
Виходить дуже ніжний та смачний
Торт Медовик зі шпинатом зі сметанним кремом покроковий рецепт
1. Яйця, масло, сіль, цукор і мед съедениями в каструльці з товстим дном і ставимо на водяну баню, або на повільний вогонь, постійно помішуючи (до повного розчинення цукру)…
2. Додаємо соду і дуже добре перемішуємо 1 хвилину , додаємо шпинат пробитий в блендері і вимикаємо вогонь. 🍯Даємо постояти хвилин 15 і вводимо муку ! У тісто приблизно 400гр (перемішуємо) і висипаємо на стіл теж приблизно 300-400гр, розподіляємо і вливаємо рідке тесто.
3. Починаємо його акуратно і ніжно замішувати а точніше збирати! Тісто не треба сильно забивати борошном !
4. Ділимо на 5 кульок і прибираємо в холодильник на 1 годину … (розкачуємо як показано на відео) випікаємо 5/7 хв 180*.