Торт Наполеон з листкового печива вушка без випічки

Наполеон без випічки з трьох інгредієнтів рецепт найпростіший. Готується всього за 15 хвилин 😱. Торт виходить шалено смачним і просоченим. Торт Наполеон з листкового печива вушка без випічки з кремом рецепт простий.

Інгредієнти

Печиво «Листкові вушка» – 360 р
Вершки 33% – 400 р
Згущене молоко – 250 г

Торт Наполеон з листкового печива вушка без випічки покроковий рецепт

1. Для крему збийте вершки тонкою цівкою, постійно збиваючи, додайте згущене молоко. Підкладку для торта або плоску тарілку змастіть кремом, викладіть шар печива і промажте кремом.

2. Повторіть так всі шари. Із залишків печива слелайте крихту і посипте їй торт. Приберіть Торт на ніч у холодильник. В торт можна додати свіжі або консервовані фрукти і ягоди або джем.

3. Якщо ваше печиво дуже жорстке, то можете кожну печеньку занурювати в молоко, перед тим як викласти на торт.

4. Але в мене і без цього вийшов дуже просочений торт. Ніхто ніколи в житті не здогадається, що торт зроблений з печива!

Відео рецепт 👇