Торт Снікерс

Як смачно зробити Торт Снікерс простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

🔹Бісквіт діаметр 22-24 см
150 гр цукор
180 гр борошно
2 ч. л розпушувач
90 гр гарячої води
5 яєць
1/4 ч. л сода
100 гр рослинне масло
25 гр какао

🔹Крем:
450гр сирний сир
250 гр маскарпоне
120 гр цукрова пудра
70 гр вершки 33%

🔹Карамель:
300 гр цукор
200 мл вершки 33%
Щіпка солі
50 гр арахіс

🔹Глазур:
200 гр шоколад
50 гр вершкового масла
30 гр арахіс

Торт Снікерс покроковий рецепт

1. Відокремили жовтки і білки. Збиваємо білки (додаємо дрібку солі) і поступово додаємо цукор. (Половину 75гр) Збиваємо до пишних піків. В окремій чаші збиваємо жовтки з цукром (другою половиною 75гр) .Окріп змішали з какао і виливаємо до жовтків, так само соняшникова масло.

2. Борошно з’єднайте з розпушувачем і содою. Збиваємо білки з частиною борошна ,потім додаємо частину суміші з жовтками. Заважаємо і знову повторюємо все по черзі поки все не змішаємо. Форму застелити пергаментом дно . Якщо є кільце печіть краще в ньому . Випікаємо при 160 градусах 25-35 минут.

3. Дістаємо повністю залишаємо охолонути. Охолоне загортаємо в харчову плівку і прибираємо в холодильник на 3 години. Далі дістаємо корж і ділимо на 3 -4 коржа в залежності як піднявся. (В кільці корж вище) Крем робимо, все змішали і збили міксером, крем готовий. Робимо карамель.

4. Цукор ставимо на невеликий вогонь . Постійно заважаємо щоб не пригорів. Вершки розігріли до гарячого стану. Як цукор повністю розчинитися вливаємо в три прийоми вершки. Потихеньку вони будуть підніматися. Як все розмішали і вимикаємо. Переливаємо в іншу чашку залишаємо остывать.

5. Як охолоне, додаємо горіхи. Збираємо Торт як на відео. І ставимо на ніч у холодильник. Глазур на наступний день робимо. Розтопили спершу шоколад на водяній бані або микроволновке.

6. Розтопили вершкове масло і змішали з шоколадом. Додаємо порізані горіхи. І змащуємо готовий торт. Прибрали в холодильник на 10 хв і подаємо на стол.

Відео рецепт 👇