Торт-суфле з йогурту, вафельних хлібців і шоколаду

найсмачніший Торт-суфле з йогурту, вафельних хлібців і шоколаду простий рецепт. Який же смачний тортик, ребятааа😍. Нічого не замінюйте, приготуйте чітко за рецептом, ст очманіє від нереальною смакота. Той випадок, коли все ідеально – ніжне ванільне суфле, ніжна шоколадна основа і шоколадна глазур з дрібкою солі, дааа, ви не помилилися щіпка солі, сіль надала шоколаду просто космічний смак, мммм🤩… Треба готувати терміново.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр 154.7/6.9/10.2/9.1
Вага 560 гр

Всі інгредієнти кімнатної температури. Форма 13 см

Основа:
✔️вафельні хлібці 20 гр
✔️шоколад темний 57% 40 гр
✔️щіпка солі

Суфле:
✔️сирний сир light 150 гр
✔️йогурт питний натуральний 260 гр
✔️підсолоджувач
✔️желатин швидкорозчинний 10 гр+40 гр води
✔️ванілін

Глазур:
✔️шоколад темний 57% 15 гр
✔️молоко 25 гр
✔️щіпка солі

Торт-суфле з йогурту, вафельних хлібців і шоколаду покроковий рецепт

1. Хлібці поламати у велику крихту, додати розтоплений шоколад(у мене шоколад вже був з сіллю), ви додайте щіпку солі(трохи), перемішати. Утрамбувати суміш на дно форми, прибрати в морозилку на 15 минут.

2. До творожному сиру додати йогурт, підсолоджувач (якнайсолодше робіть, желатин забирає солодкість), ванілін, перемішати. До желатину додати воду, нагріти до розчинення желатина.

3. Вилити желатин в йогуртову суміш, перемішати. Суміш вилити на застиглу основу, прибрати в холодильник для стабилизации.

4. Готовий торт вийняти з форми і полити глазур’ю(нагріти молоко з шоколадом і дрібкою солі, остудити до кімнатної температури). Наслаждаться.

Відео рецепт 👇