Як зробити Торт Ваніль Малина з бісквітом і мусом простий рецепт.
Інгредієнти
На обсяг форми 1200
Бісквіт:
1 яйце
50 грам цукру
30 грам мигдального борошна
20 грам пшеничного борошна
20 грам вершкового масла
2 грами розпушувача
Компоті:
150 грам пюре малини
20 грам цукру
3 г Пектину nh
80 грам свіжої малини
Ганаш малина (підійде до речі для макаронів , якщо любите тонкий прошарок крему):
200 грам білого шоколаду
100 грам пюре малини
55 грам вершкового масла
Мус:
100 грам білого шоколаду
120 грам вершків 33% (1)
300 грам вершків 33% (2)
10 грам желатину 220 (замочити в 60 грамах води)
Ванільна паста – стручок Ванілі опціонально
Торт Ваніль Малина з бісквітом і мусом покроковий рецепт
1. Бісквіт:
Яйце збиваємо з цукром в пишну масу, додаємо всі залишилися інгредієнти. Випікаємо у формі 16 см 25-35 хвилин при 165* Накриваємо рушником / плівкою, щоб волога не испарилась.
Яйце збиваємо з цукром в пишну масу, додаємо всі залишилися інгредієнти. Випікаємо у формі 16 см 25-35 хвилин при 165* Накриваємо рушником / плівкою, щоб волога не испарилась.
2. Компоті:
Пектин змішуємо з цукром, додаємо в пюре і кип’ятити 2 хвилини, висипаємо свіжу малину і виливаємо на бісквіт, розрівнюючи. Заморожуємо 3-4 часа.
Пектин змішуємо з цукром, додаємо в пюре і кип’ятити 2 хвилини, висипаємо свіжу малину і виливаємо на бісквіт, розрівнюючи. Заморожуємо 3-4 часа.
3. Ганаш малина:
Пюре нагріваємо, виливаємо на шоколад з маслом, об’єднуємо блендером. Даємо стабілізуватися в холодильнику від 6 годин, відсаджуємо на заготовку. Заморожуємо ще 2-3 години. Залишився ганаш після складання торта використовуємо для декору (1 до 1 змішуємо з вершками 33% і збиваємо, насадка пелюстка).
Пюре нагріваємо, виливаємо на шоколад з маслом, об’єднуємо блендером. Даємо стабілізуватися в холодильнику від 6 годин, відсаджуємо на заготовку. Заморожуємо ще 2-3 години. Залишився ганаш після складання торта використовуємо для декору (1 до 1 змішуємо з вершками 33% і збиваємо, насадка пелюстка).
4. Мус:
Вершки (1) нагріваємо, розводимо в них желатин, виливаємо на шоколад – об’єднуємо. Вершки (2) збиваємо, виливаємо у форму, зверху вставляємо заморожену заготовку. Заморожуємо від 10 годин в холодильнику. Після покриваємо глазур’ю або велюром.
Вершки (1) нагріваємо, розводимо в них желатин, виливаємо на шоколад – об’єднуємо. Вершки (2) збиваємо, виливаємо у форму, зверху вставляємо заморожену заготовку. Заморожуємо від 10 годин в холодильнику. Після покриваємо глазур’ю або велюром.
Відео рецепт 👇