Як зробити Торт з лимонним кремом рецепт простий. Ось говорила я вам і собі, що торти – це не моє🙈 як говориться: не вмієш – не лізь))) або роби за перевіреними рецептами!) Але мама Маша любить наступати на граблі кілька разів і шишка її не лякає. Але! Ви здивуєтеся, а я все одно напишу вам рецепт 😄 бо вважаю, що окремо бісквіт і крем прекрасні! Вони просто не подружилися один з одним текстурами і, швидше за все, смаком. Бісквіт взагалі замішується однією лівою і виходить дуже ароматним і вологим. Крем теж гарний, але дуже ніжний і недостатньо щільний саме для цього бісквіта) я б з’єднала його з якимось білим і повітряним))
Інгредієнти
БІСКВІТ
Борошно 300 г
Цукор 330 р
Цукор з натуральною ваніллю 15 р
Какао-порошок 40 р
Розпушувач 10 р
Сода 1 год л
Оцту 1 год л
Сіль щіпка
Яйце куряче 2 шт
Молоко 180 мл
Масло рослинне 60 мл
Олію вершкове 40 р
Кава розчинна 1 ст л
Окріп 180 мл
ПОЛУНИЧНИЙ КРЕМ
Сир сирний вершковий 200 г
Полуниця 100 р
Цукрова пудра-60 г
Ванілін
Торт з лимонним кремом покроковий рецепт
1. Форма 20-22 див. Розігріти духовку до 175 С. Форму для випічки змастити маслом і застелити папером для випічки. Вершкове масло нарізати невеликими шматочками і розтопити. У чаші міксера змішати віночком сухі інгредієнти – борошно, два види цукру, какао, соду, розпушувач і сіль. Додати до сухої суміші молоко, яйця, рослинне і розтоплене вершкове масло. Змішати всі інгредієнти до однорідності. Розвести в окропі кофе.
2. Влити дуже гарячу каву в тісто, додати оцет і знову все змішати до однорідності. Вийде ароматне, досить рідке тісто. Перелити тісто в підготовлену форму і випікати в розігрітій духовці близько 50 хвилин. Перевірити готовність дерев’яною шпажкою, вона повинна виходити сухою. Бісквіт остудити у формі 10 хвилин, потім вийняти, перевернути на грати і повністю остудити. Готовий бісквіт загорнути в харчову пленку.
3. ПОЛУНИЧНИЙ КРЕМ.
Полуницю пробити блендером. В ідеалі полуницю протерти через сито. Я цього не робила. Змішати сир, полуничне пюре, пудру, ванілін і збити до отримання однорідної консистенции.
Полуницю пробити блендером. В ідеалі полуницю протерти через сито. Я цього не робила. Змішати сир, полуничне пюре, пудру, ванілін і збити до отримання однорідної консистенции.