Традиційний Німецький «Штоллен»

Як зробити Традиційний Німецький «Штоллен» рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

– яйце 2 шт
– цукор 150 гр
– сир 200 гр
– масло вершкове 200 гр
– борошно 500 гр
– розпушувач 1 ч. л
– цедра апельсина (ок бажанням)
– горішки, сухофрукти, цукати, кориця

Традиційний Німецький «Штоллен» покроковий рецепт

1. З’єднуємо всі інгредієнти і замішуємо тісто. В ідеалі горіхи, сухофрукти та цукати слідуємо замочити в Ромі, але я просто помила під проточною водой.

2. розкачуємо Тісто руками, зверху посипаємо горіхи і сухофрукт, потім замішуємо і ділимо на 2 часто. Формуємо штоллен і відправляємо в духовку при t 180° на 45-50 хвилин у моєму духовке.

3. Готовність пирога перевіряйте зубочисткою. Готовий пиріг потрібно трохи остудити і посипати цукровою пудрой.

Відео рецепт 👇