Ой, дівчат! Це нереально! Нереально смачно! Якщо ви жодного разу не робили торт, якщо у вас ніколи не виходило зробити це красиво. Трайфл Снікерс точно ваш варіант Чоловік сказав що це один з найбільш смачних моїх десертів. Повірте, він багато чого пробував 😁 Як зробити Трайфл Снікерс в склянці домашній рецепт простий.
Інгредієнти
На 22 склянки 200 мл, або ємність на 4,4 л.:
Бісквіт:
🌨200 р. пшеничного борошна
🍫40 г какао-порошку
🥄1 ч. л. без гірки розпушувача
🥄1 ч. л. без гірки соди
🥚2 шт. яйця
🍯230 р. цукру
🥛150 мл. молока
🌻50 мл соняшникової олії без запаху
🍋1 ч. л. лимонного соку
🧂Щіпка солі
💧200 мл окропу
Карамель:
🍯330 р. цукру (можна частину цукру замінити на глюкозний/інверсний сироп
🥛330 мл. вершків 33%
🧈70 р. вершкового масла
Крем:
🥛750 мл вершків 33%
🍦350 р. крем-сиру
🥄200 г. цукрової пудри
Глазур:
🍫200 г шоколаду (у мене суміш 56% і молочного)
🥛200 г вершків 33%
🥜100 р. арахісу
Додатково:
🥜~150 р. арахісу
Трайфл Снікерс в склянці домашній покроковий рецепт
1. Бісквіт
❗️Всі інгредієнти кімнатній t.
➖Просіяти борошно, какао, розпушувач, соду, сіль. Розмішати.
➖В іншій ємності змішати молоко, цукор, масло, яйця, лимонний сік.
➖Додати борошняну суміш, розмішати.
➖Постійно помішуючи влити окріп.
➖Деко застелити силіконізовані пергаментом.
➖Вилити тісто. Випікати при 180°С 15 хв.
Повністю остудить.
❗️Всі інгредієнти кімнатній t.
➖Просіяти борошно, какао, розпушувач, соду, сіль. Розмішати.
➖В іншій ємності змішати молоко, цукор, масло, яйця, лимонний сік.
➖Додати борошняну суміш, розмішати.
➖Постійно помішуючи влити окріп.
➖Деко застелити силіконізовані пергаментом.
➖Вилити тісто. Випікати при 180°С 15 хв.
Повністю остудить.
2. На всі порції знадобиться ~600 г карамелі.
У цю карамель я не додавала сіль, як брала солоні горіхи.
Я зробила збиту карамель. Коли вона повністю охолола, заглибним блендером її взбила.
У цю карамель я не додавала сіль, як брала солоні горіхи.
Я зробила збиту карамель. Коли вона повністю охолола, заглибним блендером її взбила.
3. 🍦Крем.
➖Вершки і крем-сир повинні бути дуже холодні.
➖Вершки, крем-сир, цукрову пудру збити до стійких піків.
➖Перекласти в кондитерський мешок.
➖Вершки і крем-сир повинні бути дуже холодні.
➖Вершки, крем-сир, цукрову пудру збити до стійких піків.
➖Перекласти в кондитерський мешок.
4. 🍫 Глазур.
➖Шоколад залити дуже гарячими вершками (але не кип’ятити).
➖Залишити на 1 хв. Розмішати. В ідеалі перебити заглибним блендером щоб не було крупинок.
➖Коли охолоне, додати орехи.
➖Шоколад залити дуже гарячими вершками (але не кип’ятити).
➖Залишити на 1 хв. Розмішати. В ідеалі перебити заглибним блендером щоб не було крупинок.
➖Коли охолоне, додати орехи.
5. 🍴 Збірка
Бісквіт покришити. Покласти на дно, зверху карамель, посипати арахісом, крем. Все повторити. Крем розрівняти ложкою. Зверху налити 1 ст. л. глазурі з арахисом.
Бісквіт покришити. Покласти на дно, зверху карамель, посипати арахісом, крем. Все повторити. Крем розрівняти ложкою. Зверху налити 1 ст. л. глазурі з арахисом.
Відео рецепт 👇