Трояндочки з листкового тіста з яблуками та корицею

Як приготувати булочки трояндочки з листкового тіста з яблуками і корицею в духовці простий і швидкий рецепт.

Інгредієнти

Тісто листкове дріжджове-500 г
Яблука 2 шт
Кориця 1ч.л
Цукор 2ч.л

Трояндочки з листкового тіста з яблуками і корицею покроковий рецепт

1. Тісто розкачуємо і нарізаємо на смужки. З однієї пластини робимо 6 смужок. Яблука нарізаємо навпіл і кожну половинку ріжемо на тонкі пластинки.

2. Кладемо яблука на смужку тіста і загортаємо в рулетик. Кладемо кожну троянду у форму для мафінів. Злегка присипаємо зверху цукром і корицей.

3. Запікаємо 20-25 хвилин при температурі 180 гр.