Цукерки рафаелло своїми руками

Як смачно зробити Цукерки рафаелло своїми руками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Готуються, насправді, дуже просто. І головне, без усякої хімії.

Інгредієнти

згущене молоко – 300 мл
180 г кокосової стружки
100 г кокосової стружки для обвалювання цукерок
20 – 25 шт мигдалю

Використовуйте стружку дрібного помелу

Цукерки рафаелло своїми руками покроковий рецепт

1. Мигдаль замочити на 2 години в холодній воді. Через 2 години промити і зняти з нього шкірку. Кокосову стружку (180г) висипати в глибоку миску, додати згущене молоко і добре перемешать.

2. Поставити миску в холодильник на 4-6 годин для набухання стружки. У тарілку насипати кокосову стружку. Масу дістати з холодильника. Ложкою взяти невелику частину маси, покласти всередину мигдаль і скачати кульку . Потім обваляти кульки в стружці і викласти на тарілку. ⠀

3. Таким же способом скачати всі кульки. Отримані цукерки поставити в холодильник на 2 години. Зберігати в закритому контейнері, щоб уникнути висихання. Смачно, просто, ситно і без химии.

Відео рецепт 👇