Цукерки трюфелі Обліпиха Полуниця

Як смачно зробити Цукерки трюфелі Обліпиха Полуниця простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Пюре обліпихи – 40 гр.
Пюре полуниці – 40 гр.
Какао-масло – 20 гр.
Білий шоколад Velvet 32% – 200 гр.
Вершкове масло 82.5% – 45 гр.
Мед – 10 гр.

Цукерки трюфелі Обліпиха Полуниця покроковий рецепт

1. Пюре обліпихи, полуниці і какао-олію довести до кипіння. Вилити пюре на білий шоколад і пробити блендером. При температурі шоколадної суміші не вище 40 градусів ввести вершкове масло кімнатної температури і мед.
2. Пробити ганаш блендером до однорідності. Прибрати в холодильник на 12-24 години для стабілізації. Після стабілізації скатати кульки по 16 грам, з вказаної кількості виходить 19 конфет.
3. Відправити трюфелі на кілька годин в морозильну камеру. Підморожені трюфелі покрити темперований білим шоколадом. Термін зберігання в холодильнику до 7 дней.