Цибульний соус

Як зробити Цибульний соус рецепт простий. Суть в тому, що в цибульний соус додається ікра і цей тандем виходить настільки чудовим, що буквально і втрачаєш дар мови і голову )) Його можна подати до риби, кальмарів, пиріжками або до тостів, але мені найбільше подобається він з ніжними грінками, бо ніжність+ніжність, самі розумієте, виходить… бомба 👍🏻

Інгредієнти

500 гр ріпчастої цибулі
20 гр оливкової олії
100 мл вершків 10 %
150 гр м’якого вершкового сиру (на ваш вибір)
щіпка цукру
сіль, перець, ікра за смаком

для грінок:
1 кусень «цегли»
1 яйце
щіпка солі

Цибульний соус покроковий рецепт

1. цибулю розрізати навпіл і тонко нашаткувати, обсмажити на оливковій олії 15 хвилин, постійно помішуючи, щоб він не пригорів. Додати вершки, вершковий плавлений сир, дрібку цукру, сіль і перец.
2. Томити соус на повільному вогні періодично помішуючи протягом 30-45 хвилин в залежності від потрібної щільності соусу. Дати соусу повністю охолонути і додати икру.
3. Обрізати скоринки з скибки хліба, розрізати його на 4 частини, збити вилкою яйце щіпка солі, вмочити в нього хліб і підсмажити на сковороді з антипригарним покрытием.
4. Якщо у вас немає ікри зробіть просто цибульний соус, він не менш смачний окремо, або ви можете приготуйте свій власний цибульний соус і додати в нього икру.