Як смачно зробити Турецький Бухлаваш з сиром і фаршем в лаваші в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
2 шт лаваш
сир м’який 350 грам
фарш 400 грам (у мене свинина яловичина)
яйце 1 шт і жовток 1 шт
сіль, перець, приправи за смаком
Турецький Бухлаваш з сиром і фаршем в лаваші в духовці покроковий рецепт
1. На деко кладемо перший шар лаваша викладаємо сир. Накриваємо другим листом і намазуємо фаршем.
2. Звертаємо щільним рулетом. Змащуємо жовтком, посипаємо сыром.
3. Випікаємо в духовці при температурі 180-190 градусів 25-35 минут.
4. Готово!
Відео рецепт 👇