Турецький десерт з щербетом домашній простий рецепт.
Інгредієнти
125гр вершкового масла
Підлогу склянки рослинного масла
1 склянку тахін
півсклянки молока
2 столові ложки виноградного оцту
1 стакан волоських горіхів/не обов’язково
1 упаковка розпушувача
3 склянки борошна
Для щербету:
3 склянки води
3 склянки цукру
1 тонкий скибочку лимона
Половина чайної ложки патоки
Турецький десерт з щербетом домашній покроковий рецепт
1. Спочатку помістимо всі інгредієнти, крім патоки, для щербету в каструлю і потримаємо їх на слабкому вогні 10 хвилин після залишити остигати. Потім додамо патоку.
2. Для тіста, перемішати всі інгредієнти, крім волоських горіхів, розпушувача і борошна. Потім контрольованим чином додамо борошно, додаємо розпушувач і волоські горіхи, замісити м’яке тесто.
3. Додати прямокутну форму, з допомогою виделки, зробити візерунок. Розрізати і викласти на змащений лист. Готувати в духовці при 175 градусів, 25,30 хвилин. Після, додати щербет, поки ще десерт теплый.
Відео рецепт 👇