Ванільно грушевий торт з блакитним сиром і сиром простий рецепт. Це космічне блаженство 🤤🤤Однозначно цей торт я приготую ще не раз , ідеальне поєднання всіх смаків ,відмінний бісквіт який підійде як основа до будь-якого торта! Готується він швидко, не дивлячись на те, як я розписую) немає нічого складного. Я просто наполягаю щоб кожен його спробував, особливо ті , кому заходить таке поєднання з сиром 😍поки їла, я взагалі забула, як мене звати , це щось нереальне 🤤
Інгредієнти
Кбжу на 100 гр: 119/8.8/4.8/9.9.
Кбжу на 1/4 частина: 382/28.3/15.5/31.8
Вага торта: 1.284 гр
Потрібно для бісквіта :
Яйце – 3 шт +1 білок
Борошно рисова ц/з – 40 гр
мигдальна Борошно – 20 гр
Кукурудзяний крохмаль – 20 гр
Сухе знежирене молоко (СЗМ)- 30 гр
Молоко 1.8%- 50 мл
Розпушувач -7 гр
Ванілін – 2 гр
Кориця – 1/2 ч. л
Подслатитель
Чіз:
Иичко – 1 шт
Рікотта – 100 гр
грецький Йогурт – 20 гр
Сир м’який 0%- 130 гр
Кукурудзяний крохмаль -15 гр
Сир з блакитною цвіллю – 51 гр
Подслатитель
Начинка :
Груша конференц – 1 шт ( 194 гр)
Кукурудзяний крохмаль -5 гр
Вода – 50 мл
Сік лимона – 2 ст. л
Кориця 1/2 ч. л
Підсолоджувач
Крем:
М’який сир 0% – 420 гр
Ванілін – 1 гр
Подслатитель
Просочення:
Окріп – 30 мл
Підсолоджувач
Ванільно грушевий торт з блакитним сиром і сиром покроковий рецепт
1. Спочатку готуємо чіз. Змішати всі інгредієнти крім сиру. Сир нарізати кубиками і додати в масу, перелити у форму (у мене силіконова 16 см) і випікати в заздалегідь розігрітій духовці до 140 гр 60 хв. Остудити при кімнатній температурі, потім прибрати в холодильник для стабилизации.
2. Бісквіт. Білки відокремити від жовтків, до білків додати ще один білок. До жовтків додати молоко, перемішати. Додати сухі інгредієнти і перемішати віночком до однорідності. Білки збити з дрібкою солі до міцних піків. І в два етапи ввести їх в масу до желткам.
3. Перелити у форму (у мене роз’ємне кільце 17 см, попередньо застелила дно пергаментом і зверху фольгою захоплюючи окружність кільця зовні). Випікаємо бісквіт в заздалегідь розігрітій духовці до 170 гр 40 хв (до сухої шпажки – може знадобиться трохи більше часу, все залежить від духовки).
4. бісквіт Остудити в кільці, після, акуратно витягти і прибрати в холодильник в харчовій плівці на 3-4 часа.
5. Начинка. Грушу нарізати кубиками, викласти в сотейник, додати корицю, підсолоджувач сік і тушкувати на середньому вогні доки груша не стане м’якою. Крохмаль розвести в холодній воді і влити в сотейник, маса почне густіти, прибрати з плити, накрити харчовою плівкою і охолодити при кімнатній температури. ⠀
6. Крем. Змішати всі інгредієнти. ⠀
7. Збірка. З бісквіта тонко зрізати шапочку і розрізати на два коржі. Просочити кожен. На корж нанести трохи крему по всьому периметру, зверху акуратно покласти чіз, зверху трохи крему, потім всю начинку.
8. На другий корж нанести теж трохи крему з тієї сторони, з якою будете класти на начинку. Зверху викласти залишки крему та змастити з боків. Прибрати в холодильник на ночь.