Ванільно-полуничний торт без випічки

Ванільно-полуничний торт без випічки простий рецепт.

Інгредієнти

🎂 На форму: 23 х 23 см

ОСНОВА:
1 стакан мигдалю
½ склянки горіхів пекан
4 ст. л. сирого какао-порошку
5 ст. л. розтопленого кокосового масла
1 ст. л. мигдальної пасти
2 ст. л. кленового або іншого сиропу
Щіпка солі

НАЧИНКА:
3 склянки сирих горіхів кешью, замочених на 1-5 години, потім ополоснутых
1 склянка полуниці (свіжої або замороженої і розмороженої)
½ склянки розтопленого кокосового масла
½ склянки жирного кокосового молока
3 ст. л. соку лимона
4 ст. л. кленового або іншого сиропу
½ ч. л. ванільного порошку

Ванільно-полуничний торт без випічки покроковий рецепт

1. Застеліть пергаментом форму для торта. ГОТУЄМО ОСНОВУ: Помістіть горіхи в блендер і збийте до утворення дрібної крихти. Додайте інші інгредієнти для основи і збивайте до однорідної маси. Потім щільно укладіть масу у форму для торта.
2. ГОТУЄМО НАЧИНКУ: Всі інгредієнти для начинки збийте в блендері до однорідної маси. Спробуйте і при бажанні додайте солодощі. Якщо потрібно, додайте ще трохи рідини, щоб вийшла дуже гладка суміш, при цьому зберігаючи її як можна більш густой.
3. Вилийте начинку зверху на основу і розгладьте поверхню ложечкою. Відправте в морозилку на 2 години або до твердого стану. Перед подачею на стіл – дайте тортику відтанути хвилин 30. ⠀Прикрасьте свіжими ягодами, фруктами, цветами.