Ванільний бісквіт універсальний для торта

Це найвдаліший ванільний бісквіт. Універсальний для будь-якого торта рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

4 яйця (200гр)
200 гр. цукру
70 гр. вершкового масла
160 гр. молока
250 гр. борошна
10 гр. розпушувача
щіпка солі
ванілін

Ванільний бісквіт універсальний для торта покроковий рецепт

1. Яйця збити з сіллю, цукром і ванільний цукор. Масло розтопити, змішати з теплим молоком. Борошно і розпушувач просеять.

2. Як яйця взбились до пишноти по очередностями ввести: Масляномолочную; борошно і т. д. Все вмішати на низьких оборотах міксера. Розлити у форми (я в 2-х пекла).

3. Випікати при 170° 35-40 хв. Якщо піч у 1 кільці , то час випічки збільшиться. Випікати до сухої шпажки ☝️.

Відео рецепт 👇