Веганські нутовые вафлі з борошном зеленої гречки

Веганські нутовые вафлі з борошном зеленої гречки простий рецепт (ВЕГАН). Відмінний варіант додати в раціон трохи білка, оскільки в складі – нутове борошно. Їх можна робити як в солодкому варіанті, так і в несолодкому, прибравши з інгредієнтів підсолоджувач і додавши, наприклад Nutritional yeast, трохи солі, сушеного часнику і при бажанні – зелень.

Інгредієнти

(6 штук):

▪️60г нутовой борошна
▪️35г борошна зеленої гречки (можна рисову, вівсяну, полбяную)
▪️1/3ч.л. розпушувача (baking powder)
▪️1/2ст.л. порошку псиллиума
▪️190г рослинного молока (у мене мигдальне)
▪️15г рослинного масла (у мене авокадо)
▪️20г підсолоджувача (у мене фініковий порошок, але можна кокосовий цукор, звичайний цукор або сироп топінамбура)
▪️щіпка солі
▪️кориця за смаком

Веганські нутовые вафлі з борошном зеленої гречки покроковий рецепт

1. Змішати всі сухі інгредієнти. Додати до них молоко і масло.
2. Перемішати і випікати в вафельниці кожен раз змащуючи її маслом.

3. Час випікання залежить від потужності вафельниці, у мене на одну порцію йде 5 минут.