Веганські паска на кокосовому молоці на великдень

«Він не такий повітряний, як класичний, але все одно не менш смачний 🥰» Веганські паска на кокосовому молоці на великдень рецепт просто.

Інгредієнти

На 1 паска, діаметр і висота форми: 9 см

▫️200гр борошна (100гр кукурудзяної + 70гр рисової + 30гр кокосової)
▫️200мл теплого кокосового молока
▫️100 мл апельсинового соку
▫️50мл будь-якого масла (у автора оливкова)
▫️40гр сиропу топінамбура/кокосового цукру
▫️15гр крохмалю
▫️1/2чл соди
▫️Цедра 1 апельсина
▫️Горіхи/шоколад/ізюм/курага/фініки

Веганські паска на кокосовому молоці на великдень покроковий рецепт

1. Просіваємо борошно, крохмаль і соду. Окремо змішуємо молоко, апельсиновий сік, масло і сироп. Виливаємо рідку суміш в борошняну і добре перемішуємо. Додаємо цедру, горіхи, сухофрукти, шоколад.
2. Випікаємо 1 годину 10хвилин при t 200градусов (перші 30 хвилин я випікала під шапочкою з фольги). Вимикаємо духовку і охолоджуємо в ней.
3. Остиглий паску можна прикрасити розтопленим шоколадом або кокосовим урбечем або кокосовими вершками, збитими з будь-яким подсластителем.
4. Зверху посипаємо кокосовою стружкою, сублимированными ягодами, горіхами, насінням, сухофруктами, суперфудами.