Вершкова паста з перцем і кешью простий рецепт.
Інгредієнти
▫️1 чашка кешью, замочених на 4+ години
▫️400 г сухих макаронів
▫️1 коричневий цибулю нарізати
▫️1 червоний стручковий перець нарізати
▫️5 зубчиків часнику – нарізати кубиками
▫️1/2 склянки харчових дріжджів
▫️1 ч. л. пластівців чилі
▫️1 чайна ложка морської солі
▫️1 столова ложка оливкової олії
Вершкова паста з перцем і кешью покроковий рецепт
1. Приготуйте пасту відповідно до інструкції на упаковці і залиште 1 склянку води для пасти. Обсмажте цибулю, стручковий перець і часник в оливковій олії з морською сіллю і пластівцями чилі протягом 5-10 хвилин або до коричневого кольору, потім перекладіть в блендер з горіхами кешью, харчовими дріжджами і водою для пасты.
2. Змішайте до отримання однорідної маси, при необхідності відрегулюйте кількість спецією, потім змішайте з приготовленої пастою на повільному вогні протягом декількох хвилин, поки вона не стане приємною і теплой.
3. Додайте ще пластівців чилі і свіжого базиліка, якщо він у вас є! І наслаждайтесь.
Відео рецепт 👇