Як зробити Вершковий десерт торт зі сметани, желатину і фруктів без випічки простий рецепт будинку.
Інгредієнти
500 гр сметани
130 гр цукру
Ванілін
20 гр желатину
80 мл води
200 гр черешні
4 нектарина
200 гр печива
Вершковий десерт торт зі сметани, желатину і фруктів без випічки покроковий рецепт
1. Желатин замочити в 80 мл води, розпустити імпульсами в мікрохвильовці, у мене пішло 35 секунд. В чаші збити сметану, цукор, ванілін, влити желатин і перемішати. ⠀ Черешню порізати навпіл, нектарин кубиками.
2. Додати до сметани, перемішати. Печиво змолоти у велику крихту. ⠀ В силіконову форму вилити рідку основу, зверху насипати печиво. Бажано щоб печиво не кришилося, злегка перемішати з рідкою основой.
3. Прибрати в холодильник на 2-3 години. Перед тим, як перевернути форму, треба опустити в гарячу воду і десерт легко відстане. Десерт готовий, приємного чаювання!
Відео рецепт 👇