Вершковий суп з гарбуза на вершках

Настільки смачний, що складно зупинитися 😍 ароматний, теплий, пряний. І мінімум зусиль, все як я люблю. До речі, можна навіть діткам, просто приберіть спеції. Як зробити Вершковий суп з гарбуза на вершках рецепт простий.

Інгредієнти

✔️ Гарбуз – 500 гр
✔️ Картопля – 2 середніх ( 3 маленьких )
✔️ Морква – 1 шт
✔️ Цибуля – 1 шт
✔️ Часник – 1 зуб
✔️ Вершки 10-20% – 200 мл
✔️ Сіль за смаком
– перець чорний ( на кінчику ножа)
– Імбир мелений ( трохи менше половини чайної ложки )
– Мускатний горіх за бажанням
✔️ Вода або бульйон

Вершковий суп з гарбуза на вершках покроковий рецепт

1. Нарізати кубиками. У каструлю додати рослинне / Оливкову олію і обсмажити цибулю з часником і спеціями до прозорого кольору цибулі ( важливо додати спеції саме тут, так вони розкриваються ще більше ). Потім додаємо моркву, гарбуз, картоплю. Перемішали і залити водою / бульйоном так, що ледь-ледь покрило сверху.

2. Посолити за смаком. Якщо раптом мало буде. Можна буде посолити в самому кінці. Накрити кришкою і варити до м’якості овочів. У мене пішло ~ 20 хв. так як невеликі кубики были.

3. Після вимикаємо вогонь і пробиваємо все блендером. Вливаємо вершки. Перемішали ще раз блендером і довели до кипіння. Як тільки закипіло, відключаємо вогонь. Інакше почне підгоряти. Якщо раптом густовато. Просто додайте трохи воды.

Відео рецепт 👇