Вінок із заварного тіста з жульєном на Новий Рік

Як смачно зробити Вінок з заварного тіста з жульєном на Новий Рік простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Жульєн у заварному віночку. Здається, минуло 15 років з тих пір, як я останній раз це готувала…не знаю, звідки взяв цей рецепт, але на кожному святковому столі завжди було це блюдо. І наш останній Новий рік не обійшовся без нього.

Інгредієнти

Для заварного віночка
▪️125мл води
▪️125мл молока
▪️100гр масла вершкового
▪️25гр цукру
▪️150гр борошна
▪️щіпка солі
▪️3-4 яйця
▪️кунжутне насіння

Для Жульєна
▪️1 куряче філе
▪️2 яйця
▪️2 середніх цибулини
▪️400гр грибом печериць
▪️200гр сиру типу російський
▪️майонез у мене
▪️сіль/перець/зелень

Вінок із заварного тіста з жульєном на Новий Рік покроковий рецепт

1. Робимо вінок. У сотейник помістити цукор, сіль, молоко, воду, вершкове масло. Довести все до кипіння. Додаємо борошно, повертаємо суміш на плиту – заварюємо тісто 2-3 хвилини помішуючи лопаткою. Дати тісту охолонути і по одному додавати яйця. Заварне тісто готово.

2. На пергамент через насадку видавити бажану форму, посипати кунжутом і відправити в духовку при 200С на 30-35 хвилин. Тепер готуємо Жульєн. Курячу грудку відварити або запекти. Яйця відварити, сир натерти на тертці. Цибулю і гриби порізати і обсмажити на рослинному масле.
3. В глибокій ємності розім’яти відварені яйця, додати тертий сир, порвати курку на волокна і додати гриби з цибулею. Обов’язково посолити, поперчити і додати рубану зелень.

4. Все заправляємо майонезом і добре перемішати. Верхню частину нашого заварного віночка зрізати, викласти жульєн і відправити в гарячу духовку під верхній нагрів всього на 3-5 хвилин. Дістати і покласти зверху «кришечку» вінка. Прикрасити гілочками укропа.