Ягідний полуничний чізкейк без випічки простий рецепт. Дуже смачний сезонний чізкейк.
Інгредієнти
Для основи:⠀
– печиво – 180гр⠀
– масло вершкове – 60гр⠀
– какао – 2 ч. л⠀
⠀
Для начинки:⠀
– вершковий сир – 400гр⠀
– вершки 33% – 200гр⠀
– цукрова пудра – 140гр⠀
– желатин – 20 гр⠀
– вода – 100мл⠀
– полуничне пюре – 300гр⠀
⠀
– ягоди (малина) – для прикраси⠀
Ягідний полуничний чізкейк без випічки покроковий рецепт
1. Готуємо основу: печиво подрібнюємо в блендері. Масло розтоплюємо і змішуємо з пісочної крихтою і какао. Розподіляємо масу по дну форми (у нас кондитерське кільце, діаметр 20см).
2. Готуємо начинку: холодні вершки з цукровою пудрою збиваємо до стійкої піни, окремо збиваємо сир і з’єднуємо дві маси разом дуже акуратно. Далі вводимо полуничне пюре і перемешиваем.
3. Желатин заливаємо теплою водою і залишаємо хвилин на 10 набухати, далі розчиняємо желатинову масу в мікрохвильовці імпульсами. Акуратно з’єднуємо сирний крем і желатин.
4. Перекладаємо нашу начинку в пісочну основу і відправляємо в холодильник на 3-4 години. Знімаємо кільце через 3-4години, прикрашаємо ягодами і подаем.