Ви коли-небудь їли таке м’ясо? Просто і дуже смачно! Як посмажити соковите м’ясо свинини з цибулею в пиві на сковороді і підливою простий рецепт.
Інгредієнти
Свинина 800 г
Сіль, чорний перець – за смаком
Суха аджика – 1 ч. л.
Цибуля – 4-5 шт
копчена Паприка – 1 ч. л.
Перець чилі – 1/3 ч. л.
Прованські трави – 0,5 ч. л.
Пиво – 500 мл
Трохи кропу
Як посмажити соковите м’ясо свинини з цибулею в пиві на сковороді покроковий рецепт
1. Свинина 800 р. Нарізати на шматочки. Обсмажити грудинку до рум’яної скоринки з двох сторін. Додати сіль, чорний перець і суху аджику. Смажити на середньому вогні 15 минут.
2. Нарізати цибулю півкільцями. Прибрати м’ясо зі сковороди, викласти цибулю. Додати копчену паприку, перець чилі, сіль і прованські трави. Добре перемішати. Готувати до м’якості лука.
3. Додати 500 мл пива і викласти грудинку. Накрити кришкою і варити на повільному вогні 35 хвилин. Ароматний і смачний обід готовий!