Як варити грушеве варення бурштинове на зиму з груші часточками домашнє простий рецепт 🍐 Нічого корисного в ньому немає 🙈але вкууууусное 😋😋😋 Грушевий аромат на весь будинок, а взимку під теплим пледиком ви з посмішкою згадайте про що минає літо ☀️
Інгредієнти
Груші 🍐- 4 кг
Цукор – 3 кг
Як варити грушеве варення бурштинове на зиму з груші покроковий рецепт
1. Великі недостиглі груші помити і розрізати на 4 частини, вийняти серцевину. Засипати цукром і залишити на 4-6 годин, після чого довести до кипіння і залишити до повного остывания.
2. Так проробляємо 4-6 разів (уварюють до потрібної вам густоти сиропу і жорсткості груш), а в останній підхід додаємо кавову ложку лимонної кислоти і даємо прокипіти хвилин 10.
3. Груші виходять як цукати в меду. Вихід готового варення виходить дуже маленький. Якщо грушами закладати цілу банку і залити трохи 🤏🏻 сиропом, то у мене вийшло 8 баночок по 380 мл і 1.5 літра сиропа.
4. А одну порцію я уваривала 6 разів, так вийшло взагалі 6 баночок грушевих цукатов.