Виявляється більшість любить солодкий попкорн, але з магазинної пачки не виходить такий як в кінотеатрі, вірно? Пропоную приготувати самим. Як зробити солодкий попкорн на сковороді в домашніх умовах простий рецепт. Виходить дуже смачно. В принципі, є багато схожих, на будь-скуз))) різниця лише в граммовках і деяких компонентах, наприклад, одні додають глюкозу, інші виключають воду, треті замінюють вершкове масло кокосове і пр… Розповім, як роблю я.
Інгредієнти
На 1 пачку класичного попкорну або попкорну з маслом:
100г цукру
20г води
30г вершкового масла
1/3 ч. л. соди.
Як зробити солодкий попкорн на сковороді в домашніх умовах покроковий рецепт
1. Отже, в сотейник з товстим дном всипаємо цукор, додаємо воду і залишаємо плавиться на середньому вогні. Не заважаємо, можна лише трохи покрутити сотейник. Як тільки цукор повністю розчиниться, починаємо заважати!
2. Нам потрібно дочекатися гарного бурштинового кольору. Тепер додаємо масло, перемішуємо, смоли не було грудочок і відразу додаємо соду. Перемешиваем.
3. Маса збільшиться в два рази. Відразу ж виливаємо на попкорн і добре перемішуємо. Викладаємо тонким шаром на пергамент і даємо охолонути. Карамель як раз застынет.