Як смачно зробити Яєчну локшину домашню для курячого супу простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ми дуже любимо курячий суп з такою локшиною. З даної кількості інгредієнтів мені вистачає локшини на два рази. Половину використовую відразу в суп, а другу половину сушу і зберігаю до наступного разу. Так що, можна розділити інгредієнти навпіл і приготувати на один раз.
Інгредієнти
КБЖУ на 100 г 285/10/4/52
Борошно – 200 г (+для подпыла)
Сіль – 1/2 ч. л
Куркума – 1 / 2 ч. л(за бажанням, для кольору)
Яйця – 2 шт
Яєчна локшина домашня для курячого супу покроковий рецепт
1. До борошна додати сіль і куркуму, перемішати. Додати яйця і вимісити туге тісто. Якщо тісто дуже круте, то налийте 1-2 ч. л води і продовжуйте місити. Залишити тісто відпочити хвилин на 30. Розділити на дві частини. Розкачати. Чим тонше, тим краще. Присипати мукой.
2. Розрізати на широкі смужки, як на відео. Потім скласти смужки один на одного, і гострим ножем нарізати. Я дуже тонко різати не вмію, а хтось навіть любить толстенькую локшину. Так що ріжте, як вам подобається! Посипте трохи локшину борошном і перемешайте.
3. Якщо будете сушити локшину, то залиште її на пергаменті при кімнатній температурі не менш, ніж на добу, періодично помішуючи. Потім перекладіть в суху банку з кришкою або в пакет. Приємного апетиту 🤗
Відео рецепт 👇