Закуска з гострого та болгарського перцю з часником на зиму

Любите гостреньке? Обов’язково приготуйте цю закуску до новорічного столу 🎄 Закуска з гострого та болгарського перцю з часником на зиму простий рецепт.

Інгредієнти

перець чилі гострий – 0,5 кг;
перець болгарський – 200 гр.;
часник – 6 головок;
сіль – за смаком;
зелень свіжа або сушена — за смаком.

Закуска з гострого та болгарського перцю з часником на зиму покроковий рецепт

1. Обидва види перцю моєму, очищаємо від насіння і перегородок, нарізаємо; Подрібнюємо перець у блендері, додаємо очищені зубчики часнику і перемелюємо ще раз;
2. Додаємо сіль і нарізану зелень, перемішуємо;
3. Розкладаємо закуску в стерилізовані банки, закриваємо і зберігаємо в холодильнике.