«Це найсмачніша качка»-сказав чоловік!🤤 Вона насправді дуже смачна, ніжна і соковита! Як зробити Запечену качку в духовці з соєвим соусом і медом рецепт простий.
Інгредієнти
– качка
– сіль 2 ст. л
– цукор 1 ст. л
– апельсин
– вода
Для соусу:
– соєвий соус
– оливкова олія
– сіль, перець, паприка, каррі, сушений часник
– 2 ложки меду
Запечена качка в духовці з соєвим соусом і медом покроковий рецепт
1. В каструлю качка не помістилася тому я взяла контейнер, набрала в нього воду, додала сіль, цукор, вичавила апельсин і поклала в нього качку на 12 годин. Для соусу з’єднала всі інгредієнти і рясно з усіх боків змастила утку.
2. Всередину качки поклала нарізані яблука, апельсин і закрила шпажкою. Обернула качку спочатку в пергаментний папір, потім у фольгу і відправила в духовку при t 180° на 1,5 часа.
3. Потім знімаємо фольгу і поливаємо качку соком, що виділився, ще раз змащуємо соусом і знову відправляємо в духовку при t 220° приблизно на 30-40хв. По цьому рецепту виходить нереально ніжна і соковита качечка. Всім раджу приготувати! 😘
Відео рецепт 👇