Як смачно зробити Запечену рибу лакедра в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ми пробували цю рибу вперше. Смачна. За смаком один в один скумбрія, але за своїм складом ще корисніше. Можна з цим маринадом приготувати і скумбрію
Інгредієнти
Лакедра (або скумбрія) – 1шт (650 г без голови і нутрощів)
олія Оливкова (можна соняшникова) – 2 ст. л
копчена Паприка – 1 ч. л
Сіль – 1 ч. л
Часник – 2 зубчики
КБЖУ на 100 г 256/20/20/0,4
Запечена риба лакедра в духовці покроковий рецепт
1. У риби видалити голову і прибрати нутрощі. Я завжди це роблю з підмороженого рыбой.
2. З’єднати часник, сіль, масло і паприку. Обмазати маринадом рибу з усіх боків, відразу перекласти у форму для випічки і прибрати маринуватися в холодильник на пару часов.
3. Потім запекти в розігрітій до 180 градусів духовці 40 минут.
Відео рецепт 👇