Як смачно зробити Запечену рибу скумбрію з картоплею, цибулею, помідорами і сметаною в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
Скумбрія-4 шт
Картопля
Цибуля ріпчаста-1 шт.
Помідор-2 шт
Сметана-150 гр
Гірчиця зерниста-1 ст. л
Олію раст-3 ст. л
Сіль, перець, прованські трави
Запечена риба скумбрія з картоплею, цибулею, помідорами і сметаною в духовці покроковий рецепт
1. Рибу розрізаємо на філе, робимо надсічки, і трохи посипаємо сіллю. Для соусу з’єднуємо сметану, зернисту гірчицю, олію і сіль гарненько перемешиваем.
2. Потім на деко викладаємо відварну картоплю, зверху викладаємо цибулю півкільцями і помідори, і посипаємо сіллю, перцем, і прованськими травами.
3. Далі зверху викладаємо скумбрію і змащуємо нашим соусом. Потім відправляємо деко в духовку хвилин на 20-25 мин.