Запечена свиняча рулька в теріякі і соєвому соусі в духовці рецепт простий і смачний. За цим рецептом, рулька виходить ніжна і дуже смачна.
Інгредієнти
Рулька свиняча -3-4кг
Лавровий лист
Чорний перець горошок -за смаком
Селера
Сіль
Цибуля-1 шт
Кориця палички -1-2
Для соусу
Соєвий соус -100 мл
Соус теріякі -3-4 ст/л
Зерниста гірчиця-1 сих/л
Російська гірчиця -1 год/л
Рідкий дим-1 ст/л
Бальзамічний крем-1 ст/л
Запечена свиняча рулька в теріякі і соєвому соусі в духовці покроковий рецепт
1. Рульку гарненько помити, почистити. Покласти в каструлю, заливаємо водою, кладемо цибулю, селеру , лавровий лист, кориця, чорний перець. Викладемо на вогонь і варимо до готовности.
2. В кінці додаємо сіль і варимо ще 15 хвилин. Потім загорнути рульку з фольгою і відправити в духовку хвилин 20( так рулька виходить ніжніше. Всі зазначені інгредієнти змішуємо і готуємо соус.
3. Знімаємо рулька з духовки, змащуємо соусом і відправляємо назад в духовку хвилин на 10-15(до красиво рум’яниться. Це дуже смачно, спробуйте обов’язково 👌❤️.
Відео рецепт 👇