Запечені мясо, грибами, картоплею і овочами в гарбузі в духовці

Як смачно зробити Запечені м’ясо, грибами, картоплею і овочами в гарбузі в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

* гарбуз середня
* м’ясо – 500 р
* печериці – 300 г
* цибуля ріпчаста – 2 шт.
* перець болгарський – 2 шт
* морква – 1 шт.
* картопля – 2 шт
* сіль, перець, паприка, сушений часник
* вершкове масло

Запечені м’ясо, грибами, картоплею і овочами в гарбузі в духовці покроковий рецепт

1. М’ясо нарізаємо на маленькі шматочки. Спочатку його потрібно відварити а потім обсмажити до готовності. До м’яса додаємо порізані: цибулю, моркву і болгарський перець. Все перемішуємо і тушкуємо на середньому вогні. Потім додаємо гриби. Якщо гриби великі наріжте их.

2. Так само додаємо сіль, перець, паприку, сушений часник і все перемішуємо. Гарбуз треба добре помити, зрізати зверху кришечку і видалити всі кісточки. Чистий гарбуз заповнюємо м’ясом і овощами.

3. Картоплю наріжте дрібно щоб він встиг приготуватися, чи можна його заздалегідь відварити. Потім гарбуз загорнути у фольгу і відправляємо в духовку при t 200° на 1 годину. Потім розкриваємо фольгу і випікаємо ще хвилин 30. Виходить дуже смачне м’ясо в овочами!

Відео рецепт 👇