Як зробити желейні Жувальні цукерки двошарові домашній рецепт простий. Зовсім не очікувала, що підкорять вас ці желейки, два дні минуло після ефіру, а ви засинаєте своїми фоточками. Вкотре переконуюся, що ви любите прості рецепти.
Інгредієнти
1
20г желатину (сила 220 блюм) або 25г (магазинний)
60г вода
40г пюре
2г лимонна кислота
2
40г пюре
160г цукор
140г глюкозного сиропу
желейні Жувальні цукерки двошарові покроковий рецепт
1. З’єднати воду, пюре і желатин з пункту 1. З’єднати в сотейнику все з пункту 2, закип’ятити і варити 15 сек. Всипати в сотейник лимонну кислоту, замочений желатин і розмішати. Половину маси збити до посветления в міксері. Перекласти в мішок. Змастити маслом форми, промокнути салфеткой.
2. половину маси за бажанням підфарбувати, перекласти в мішок і вилити у форму, заповнивши на половину. Поставити форми в холод, щоб схопилася маса. Трохи підігріти в мікрохвильовій печі збиту частина і заповнити форми другим слоем.
3. Поставити на пару годин в холод. Після дістати з форми, залишити сохнути при кімн. темп 15-24 години. По учиненню обваляти в цукрі, декстрозе, пудрі. Зберігати при кімнатній температурі 2 тижні в герметичному контейнере.
Відео рецепт 👇