Жульєн з куркою, грибами і сиром моцарелла в духовці

Як смачно зробити Жульєн з куркою, грибами і сиром моцарелла в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

* білі гриби – 400 р
* куряче філе – 400 г
* цибуля ріпчаста – 1-2 шт.
* сметана – 4 ст. л
* сіль, перець
* сир моцарелла – 250 г

Жульєн з куркою, грибами і сиром моцарелла в духовці покроковий рецепт

1. Курячу грудку потрібно відварити, потім промити під холодною водою і розділити на волокна. Цибулю нарізаємо пір’їнками і обсмажуємо на вершковому маслі до золотистого кольору. Гриби нарізаємо тонко і смажимо в тій же сковороді, де смажиться лук.

2. Спочатку гриби виділять багато рідини, але коли вся рідина випарується гриби почнуть смажитися. Потім додаємо до грибів курячу грудку, смажену цибулю, сіль, перець, сметану.

3. Все перемішуємо, тушкуємо ще 1 хвилинку або перекладаємо в формочки для жульєна. Зверху посипаємо натертим сиром і відправляємо в духовку при t 200° на 10-15 хвилин. Виходить дуже смачний і ніжний жульєн. Всім приємного апетиту!

Відео рецепт 👇