Ананасовий торт Панчо зі сметанним кремом простий рецепт. Вибачте за довгі відсутності 😂 Але сьогодні я виправляюся і прийшла до вас з таким тортом 🤤🤪… «Панчо» він же «сметанний». Але!!!!! Я не зняла момент де додаю в крем сметану 🤣 я думала що знімаю )))
Інгредієнти
Бісквіт
6 яєць (с-0)
Цукор 200гр
Олія соняшникова 50мл
Борошно 120гр
Какао 60гр какао
Розпушувач 10гр
Ананаси 1 банка
Шоколад 100гр розтопити )
(Можна горіхи )
У нас Сурен не їсть їх )
Крем :
Вершки 33% -500мл
Цукрова пудра 100гр
Сметана 25% -300гр
Ананасовий торт Панчо зі сметанним кремом покроковий рецепт
1. Збиваємо яйця і цукор до пишноти , зменшуємо швидкість і вводимо масло , потім борошно , розпушувач і какао ! Виливаємо у форму і випікаємо при 180* -30 /35мин ) ..розрізаємо на відео !
2. Збити холодні вершки починаючи з малої швидкості поступово збільшуючи пудру і додаючи … як тільки побачите що з’являються візерунки на кремі зменшуємо до мінімуму і вводимо сметану , тут вже не збиваємо ! Досить щоб сметана і вершки перемішалися і стали однорідними ! (На все це у вас максимум 3хв)
3. Вершки не збивають з 20/30 хв🚫 Беремо круглу форму застеляємо харчовою плівкою і як показано на відео збираємо тортик ! Добре утрамбовуємо і даємо просочитися ніч !
4. Трохи крему і шоколаду я залишила для декору !!! Просочувала соком ананаса )
Відео рецепт 👇