Арахісовий ганаш крем для макарунів тістечок

Як зробити смачний Арахісовий ганаш крем для макарунів рецепт тістечок. Ну що, як і обіцяла, тримайте рецепт арахісового ганаша. У поєднанні з арахисовыми кришечками, виходять бомбические тістечка.

Інгредієнти

150 г молочного шоколаду
130 г вершків 33%
30 г арахісової пасти
15 г вершкового масла
3 г солі

Арахісовий ганаш крем для макарунів тістечок покроковий рецепт

1. Шоколад розтопити, вершки нагріти до 80 гр, вилити на шоколад, пробити заглибним блендером в однорідну суміш. Додати арахісову пасту, знову пробити, в самому кінці холодне вершкове масло і соль.
2. Накрити ганаш плівкою в контакт і прибрати в холодильник приблизно на 6 часов.
3. Ганаш повинен застигнути, але залишатися пластичним, щоб його можна було видавити з мішка. Перед використанням його можна ще раз пробити занурювальним блендером.

4. Не забудьте, що після того, як прослоите тістечка начинкою, їм потрібно 12 годин просочитися в холодильнике.