Австрійське печиво линцерское з джемом

Як смачно зробити Австрійське печиво линцерское з джемом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Печемо печиво дорогі мої. Воно приносить в дім затишок. Австрійська класика – Linzer Augen.

Інгредієнти

300гр борошна
80гр цукру
1 лимон
Щіпка солі
200гр вершкового масла
1 середнє яйце

Ще:
Цукрова пудра -80гр
Джем або ГУСТЕ варення.
Візьміть смачне, ваше улюблене, краще кисленькое

Австрійське печиво линцерское з джемом покроковий рецепт

1. Змішати борошно, цукор, цедру лимона, сіль. Додати холодно масло, нарізане кубиками. Швидко замісити, додати яйце і довести тісто до однорідності. Загорнути в плівку і прибрати в холодильник на 30 хвилин. Стіл присипати борошном, розкатати тісто товщиною 4 мм. Вирізати формочками печенье.
2. В половині печива зробити отворів меншого розміру. Можна використовувати товсту трубочку або будь-який інший підручний матеріал. Випікати на пергаменті близько 12 хвилин при 180°. Верхівки печива, ті, що з дірочками добре присипати цукровою пудрою, поки вони гарячі. Остудить.
3. Змастити кожну нижню частину печива джемом, накрити верхньою частиною і залишити на кілька годин, щоб джем застиг. Якщо джем або варення рідкуваті – додайте в них цукрового пудры.