Як зробити смачні Баклажани човники запечені з фаршем рецепт простий. Тиждень видався у мене не найкраща, по-перше погода жах, холод, вітер, що не погуляєш, з роботи біжиш швидше вітру))) вихідні настануть тільки в понеділок, так що келих червоного сухого в самий раз)) поки чекаю всіх до столу, швиденько пишу рецепт і звісно бажаю всім чудових вихідних! ☀️
Інгредієнти
дивіться нижче
Баклажани човники запечені з фаршем покроковий рецепт
1. Баклажани розрізати уздовж. Акуратно ножем вирізати серцевину не пошкоджуючи шкірку. М’якоть баклажана нарізати на кубики. Залити їх підсоленою холодною водою. Очистити і нарізати цибулю дрібним кубиком. На сковороду з розігрітою олією викладаємо цибулю і обсмажуємо до золотистого цвета.
2. До нього кладемо фарш або шматочки курячого філе і кубики баклажанів . Солимо, перчимо і тушкуємо 5-7 хвилин. Далі додаємо томати і трави. Тушкуємо ще 5 хвилин. Вимикаємо і даємо охолонути. Трьом на крупній тертці сир. Частина вмішуємо у фарш, іншу залишаємо для посипання. Розігріваємо духовку до 180°С.
3. На деко кладемо човники з баклажанів і наповнюємо їх фаршем. Посипаємо зверху сиром і відправляємо запікатися на 25-30 хвилин. Готово!)🙌Готуйте з удовольствием!❤️