Бетонний ганаш крем

Як смачно зробити Бетонний ганаш крем для торта простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Цей ганаш у вогні не горить і у воді не тоне 😂 А точніше з ним вашому торту взагалі нічого не загрожує(крім перекази з тріском за вухами) 😂

Інгредієнти

На діаметр 18 см

Шоколад-300гр
Хороша шоколадна глазур-300гр
Вершкове масло-300гр

Бетонний ганаш крем покроковий рецепт

1. Шоколад з глазур’ю розтоплюємо, додаємо розм’якшене вершкове масло і пробиваємо блендером! Все, готово 🤗 Якщо треба вибілити ганаш, додаємо діоксид титану в шоколад, перед тим як його розтоплювати👌🏻 Я працюю відразу, мені простіше працювати з рідкою масою, ви ж можете залишити ганаш на столі трохи подзастыть 👌🏻

2. Покриваю зазвичай в 3 етапи, після кожного етапу прибираю в холод на 10 хв, щоб шар схопився👌🏻 І так, фуууу глазур😂 Але саме вона не дає ганашу тріскатися і танути👌🏻 Якщо взяти хорошу глазур то ви навіть не помітите її присутності в масі👌🏻 Ріжеться цей ганаш чудово🤗

3. Підходить під велюр ідеально👌🏻 Весільні торти з ним куди тільки не їздили і навіть 2 шестиярусных торта я робила з цим ганашем 👌🏻 На Камчатку торт теж літав під цим ганашем і не розвалився) Трохи тріснув тільки, але там як-би більше 9 годин на шляху зіграли свою роль🙈

Відео рецепт 👇