Біляші з фаршем на кефірі без дріжджів на сковороді

Як смачно зробити Біляші з фаршем на кефірі без дріжджів на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Біляші на кефірі без дріжджів. Швидкий варіант біляшів, коли лінь або ніколи возитися з дріжджовим тістом.

Інгредієнти

Для тесту:
Кефір – 200 мл
Сметана – 50 г (2 ст. л)
Сіль – 1 ч. л
Раст. олія – 3 ст. л
Яйце – 1 шт
Борошно – 500 г
Сода – 1 ч. л (не повна)

Для начинки:
Фарш (у мене з свинини, домашній) – 250 г
Цибуля – 100 г
Холодна вода – 50 мл
Сіль, перець – за смаком

Рослинна олія для смаження

Біляші з фаршем на кефірі без дріжджів на сковороді покроковий рецепт

1. У теплий кефір додати сметану, сіль, масло і яйце. Перемішати віночком. Просіяти борошно і додати соду, вимісити тісто руками. Воно виходить м’яке, еластичне, трохи липне до рукам.

2. Накрити тісто і прибрати в сторону. Приготувати начинку. До фаршу додати цибулю (я подрібнила в чаші блендера), сіль, перець і холодну воду. Перемешать.

3. Відривати шматочок тіста і руками або за допомогою качалки сформувати коржик. Покласти начинку і зліпити круглий беляш.

4. Смажити у великій кількості олії (щоб масло покривало біляші хоча б наполовину), на слабкому вогні з двох сторін під кришкою. Приємного апетиту ☺

Відео рецепт 👇