Як зробити бісквітний пиріг на згущеному молоці рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
Тісто:
4 яйця
400 г згущеного молока
170 мл соняшникової олії
220 г борошна
16 г розпушувача
ТОПІНГ:
100 г білого шоколаду
40 мл вершків
ГАРНІР:
50 г білого шоколаду
Бісквітний пиріг на згущеному молоці покроковий рецепт
1. У глибокій мисці змішати яйця зі згущеним молоком протягом 2 хвилин. Додайте соняшникову олію і перемішуйте протягом хвилини. Просійте борошно і розпушувач над мискою. Змішайте до однорідної маси. Добре змастіть форму для випічки, застелену пергаментним папером, і вилийте туди тесто.
2. Поставте пиріг в попередньо розігріту духовку (160 ° с) приблизно на 28-35 хвилин. Пиріг готовий, якщо зубочистка/шпажка, встромлена в середину, виходить чистою. Дати пирогу повністю охолонути. Нагрійте вершки, додайте до них шоколад, дайте постояти хвилину, після чого перемішайте до однородности.
3. Дайте білому ганашу постояти 5 хвилин, щоб він загус. Натріть білий шоколад на крупній тертці. Зріжте верхівку бісквіта, рівномірно полийте ганашем і дайте йому застигнути. Прикрасьте стружкою з білого шоколада.