Бісквітний рулет з горіховим кремом

Як смачно зробити Бісквітний рулет з горіховим кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Бісквітний рулет з горіховим кремом та з незвичайним декором, який готується буквально 20 хвилин.

Інгредієнти

✔️ Для бісквіта:
5 яєць
140 гр. борошна
120 гр. цукру
1 ч. лож розпушувача
Ванілін

✔️Для крему
200 гр. м’якого сиру
100 грам арахісової пасти (можна замінити вареним згущеним молоком)
1 ст. лож меду

Бісквітний рулет з горіховим кремом покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо до пишних піків, додаємо цукор і продовжуємо збивати ще декілька хвилин. Далі додаємо ванілін, розпушувач, борошно і перемішуємо до однорідності. Викладаємо тісто на деко, застелене пергаментом або силіконовим килимком, надаючи форму прямокутника. Випікаємо при 180°, 10-15 минут.
2. Готовий бісквіт перекладаємо на чистий аркуш пергаменту, знімаємо папір на якій він випікався і звертаємо в рулет, поки він ще гарячий. Для крему змішати всі інгредієнти. Викладаємо начинку на бісквіт і рівномірно розподіляємо по поверхности.
3. Згортаємо в рулет. Прикрашаємо на свій смак. Рулет можна відразу нарізати і насолоджуватися 😻 Я прикрасила рулет декортом з розтопленого шоколаду на пухирчатою плівки, тому треба почекати 1-2 години, щоб шоколад повністю остыл.
4. Акуратно знімаємо плівку і нарізаємо рулет гарячим ножем (я його прогрівала під струменем гарячої води), щоб шоколад не потрескался.

Відео рецепт 👇